Servicii & Cursuri

Cei ce doar visau pana acum sa devina piloti sau insotitori de zbor au o mare oportunitate. In ziua de azi, cerintele pentru posturile in aviatie sunt intr-o crestere continua.

Cariera ta poate incepe acum!

Daca visul tau este sa ai o cariera in aviatie, acum este timpul sa actionezi. Venim cu numeroase idei de angajare precum si preturi accesibile la scolile de formare profesionala.

Ce oferim

Cursuri Stewardese

Postul de însoțitor de bord este atractiv atât din punct de vedere salarial cat si datorita călătoriilor din jurul lumii si a destinațiilor fascinante. Este un stil de viată nou cu mari șanse de avansare.

Consiliere Profesionala Piloti

Oferim consiliere profesionala pentru urmarea scolii potrivite sau pentru interviuri de angajare. Cu noi poți studia si exersa teste compas, CPP / test de personalitate, teste de limba engleza etc.

Cursuri Echipaj Aeroport

Posturi vacante, consiliere si suport pentru înscrierea formularelor de interviu cu recrutorii. Companiile aeriene sunt profitabile si oferă joburi cu condiții de munca excelente si oportunități de promovare in cariera.

Sfaturi Generale Gratuit

Pentru sfaturi generale, experiente si interviuri poti urmari blog-ul nostru. Daca nu gasesti ceea ce doresti, ne poti contacta atat pe mail cat si telefonic pentru a primi ajutor.

250+

Cursanti

Fa parte din urmatoarea elita a aviatiei

Pellentesque mollis in nisl vitae dapibus. Nunc nec consectetur orci, at sodales ligula. Praesent tempor ultrices tortor, in mollis ex pellentesque ac. Aenean egestas libero eu metus