Curs de 3 zile

Locatia cursului, pretul cat si data acestuia este stabilit in functie de numarul de cereri dintr-o anumita zona / perioada.
1

Prima zi

Prezentare, Introducere în atribuțiile postului, Totul despre ținută, Grooming, Limbajul corpului, Atenția la detaliu, Incadrarea personalității în prezentarea vizuală a candidatului, Vocabularul eficient pentru exprimarea în limba engleză, Teste de psihometrie, Discuții, Dezbateri și exerciții in grup, Teme pentru acasa.
2

A doua zi

Corectări și feedback individual, Basic C.R.M. training , Tehnici importante pentru formularea unui răspuns la înălțimea cerințelor unui recrutor, Întrebări utile pentru interviul final, Dezbaterea situațiilor posibile și formularea răspunsurilor, Cum sa accepți pozitiv feedback-ul, Întrebări utile pentru finalul interviului.
3

A treia zi

Individual one to one, Feedback, Corectări, Dezvoltarea individuală a fiecărui cursant în funcție de personalitate și aspirații

CabinCrew

$2600

Salariu Mediu pe Luna

1M

Insotitori de zbor

Fa parte din urmatoarea elita a aviatiei.

Datorita creșterii rapide a transportului aerian se estimează nevoia unui număr de peste 5 milioane de însoțitori de zbor, piloți, ingineri, personal calificat etc. pana in anul 2030